We hebben spannende dagtochten vanuit Kaapstad om aan te bieden – van sky-diving en geweldige witte haaienkooi duiken voor de adrenalineverslaafden, tot minder extreme (maar nog steeds leuke) wandel- en fietstochten op Cape Peninsula, en zelfs een fietstochten tour!


Tandem skydiving in Cape Town

Een 40 minuten rijden ten noorden langs de R27, of West Coast weg, want het is meer algemeen bekend, is alles wat nodig is voor u om te worden meegetroond uit het centrum van Kaapstad de enige dropzone serveert Zuid-Afrika's toeristische hoofdstad, voorzien van een van de beste uitzichten in de wereld van de hoogte.

Great white shark cage-diving

Deze populaire activiteit gebeurt in Gansbaai, ongeveer 3 uur rijden van Kaapstad waar de meeste grote witte haai bevolking hosts per vierkante kilometer dan ergens anders op aarde! Deze activiteit kan worden geboekt als een optie self-drive of vervoer kan geregeld worden tegen een meerprijs.

Cape Point. Photo by Joost Rooijmans (Fotopedia)

Wandelen en fietsen! Een mooie kust rijden naar Hout Bay via Camps Bay, een boot naar Seal Island, vervolgens naar Peak Drive Chapman's en de Cape Peninsula National Park / Cape Point. Wandeling naar de vuurtoren, blik over False Bay en hebben uw foto genomen op de beroemde bord. Na Cape Point bezoeken we Boulders Beach, waar we de kans om de zeer leuke Afrikaanse pinguïn van dichtbij te zien.

Cape winelands. Photo by Henry Scott (Flickr)

Een prachtige fietstocht van Kaapstad door de beroemde Cape Winelands, met kaas en wijn proeven, en een kelder tour. We bezoeken Fairview wijnmakerij in de regio Paarl, de Holden Manz wijnmakerij in de Franschhoek Valley, en blijven in Stellenbosch. Fietsen en apparatuur inbegrepen.