Garden Route Package Tours vanuit Kaapstad

Hier vindt u ons aanbod aan Garden Route-pakketreizen. De prachtige Tuinroute van Zuid-Afrika heeft adembenemende natuurlijke wonderen en BokBus neemt je mee op een tour vol avontuur. Hoogtepunten zijn Big 5 Animal Safari Game Drives, Cango Caves, Ostrich Farm, Addo Elephant National Park, Tsitsikamma National Park, Knysna (favoriete stad van Zuid-Afrika), Bungy jumping en Whale Watching (seizoensgebonden).

Al onze bussen zijn comfortabel en voorzien van airconditioning. Onze ervaren gidsen zijn door SATOUR geaccrediteerd. We verzamelen/droppen je ook bij je thuis/hotel/backpackers/B&B – waar je ook verblijft in Kaapstad.


Populair
Baby elephants play at a watering hole. Photo by Valentina Storti (Flickr)

Ontdek de prachtige natuur die Zuid-Afrika te bieden heeft tijdens de 5 daagse avontuurlijke Garden Route tour. Hoogtepunten zijn 2 keer de Big 5 Safari, de Cango Caves, de struisvogel farm, kanoën in de Wilderness Lagoon, Tsitsikamma National Park, Knysna, bungeejumpen, walvissen spotten (seizoensgebonden), Het Nationaal Park Addo Elephant.

Populair
Lioness on safari

De Garden Route is uitgestrekt over de oostkust van Zuid-Afrika. Onze 4 daagse tour bevat alle hoogte punten. Dit is perfect als je minder tijd hebt maar toch alles wil zien van de bekende Garden Route.

African wildlife on safari. By flickr user Crystian Cruz

De Big Five zoals je ze nog nooit hebt gezien. Een driedaagse safari / natuurbeleving die je ademloos achterlaat. Hoogtepunten zijn ook Hermanus – de walviskijkende hoofdstad van de wereld! (seizoensgebonden)

Kudu in the grass. Photo by Hans Werner Scheller

Een absoluut hoogtepunt van Kaapstad! We overnachten in de Garden Route Game Lodge waar we 2 x Safari drives bekijken olifant, leeuw, neushoorn, giraffe, nijlpaarden en nog veel meer!

Populair
penguin

We zijn het uitvoeren van Garden Route reizen voor een zeer lange tijd! We kennen het gebied en de omgeving als onze broekzak!

Neem direct contact met ons op als u deel uitmaakt van een groep groter dan 5 die uw eigen tour wilt maken! Vallen uw datums niet samen met onze data online? Misschien wilt u een langere tour, een halaalvriendelijke tour of zelfs een enkele reis vanuit Kaapstad – Port Elizabeth of begin en eindig in de tegenovergestelde richting! Zelfs overstag op een rondleiding voor uw huwelijksfeest (Garden Route bruiloften zijn gewoonweg verbluffend)!

Privégroepen hebben veel flexibiliteit op het gebied van accommodatie en routes, en uiteraard kunnen ze worden gestructureerd voor alle budgetten. We kunnen uw perfecte privé-safaritour aanpassen!

Tandem skydiving in Cape Town

Een 40 minuten rijden ten noorden langs de R27, of West Coast weg, want het is meer algemeen bekend, is alles wat nodig is voor u om te worden meegetroond uit het centrum van Kaapstad de enige dropzone serveert Zuid-Afrika's toeristische hoofdstad, voorzien van een van de beste uitzichten in de wereld van de hoogte.

Great white shark cage-diving

Deze populaire activiteit gebeurt in Gansbaai, ongeveer 3 uur rijden van Kaapstad waar de meeste grote witte haai bevolking hosts per vierkante kilometer dan ergens anders op aarde! Deze activiteit kan worden geboekt als een optie self-drive of vervoer kan geregeld worden tegen een meerprijs.

Cape Point. Photo by Joost Rooijmans (Fotopedia)

Wandelen en fietsen! Een mooie kust rijden naar Hout Bay via Camps Bay, een boot naar Seal Island, vervolgens naar Peak Drive Chapman's en de Cape Peninsula National Park / Cape Point. Wandeling naar de vuurtoren, blik over False Bay en hebben uw foto genomen op de beroemde bord. Na Cape Point bezoeken we Boulders Beach, waar we de kans om de zeer leuke Afrikaanse pinguïn van dichtbij te zien.

Cape winelands. Photo by Henry Scott (Flickr)

Een prachtige fietstocht van Kaapstad door de beroemde Cape Winelands, met kaas en wijn proeven, en een kelder tour. We bezoeken Fairview wijnmakerij in de regio Paarl, de Holden Manz wijnmakerij in de Franschhoek Valley, en blijven in Stellenbosch. Fietsen en apparatuur inbegrepen.

Deze klassieke V-hals T-shirt met zachte vochtstof lijkt niet alleen goed, maar is ook veelzijdig en kan met alles van korte broek, chinos worden gedragen voor dat dagelijks gebruik. Het herkenbare bokbus-logo is op de borst gestikt en Zuid-Afrikaanse vlag op de rug. 100% katoen, regelmatig geschikt voor vrouwen en mannen, maat S-M

100% acryl flat peak cap. Plastic snapback sluiting. One size fits all met het Bokbus-logo op de voorkant en stiksel op de achterkant